Aparativni tretmani

UNITONE NEURO THERAPY

UNITONE NEURO THERAPY

tretman je namijenjen borbi s diskoloracijom različitog podrijetla: post-upalnom, hormonalnom, post-sunčanom i vaskularnom diskoloracijom. Koncept neurokozmetike zasnovan je na učinku melanocita, stanica neuronskog podrijetla. Ovo je inovativan pristup posvjetljivanju diskoloracija i promjeni boje djelovanjem na faktore i receptore odgovorne za melanogenezu.

read more
PEPTIDE PRO AGE THERAPY

PEPTIDE PRO AGE THERAPY

hibridna je kombinacija dermokozmetike koja se temelji na biomimetičkim peptidima – jednoj od najučinkovitijih tvari koja inhibira procese kronološkog starenja. Visoko koncentrirane učinkovite formule s dokazanim učinkom podržavaju aktivne efekte protiv starenja i bore se sa svim znakovima starenja: gravitacijom i oponašanjem bora,poremećajima oblika lica i gubitkom čvrstoće. Linija je i savršena alternativa za estetske tretmane, kao i za pojačavanje i produljenje njihovih učinaka..

read more
Radiofrekvencija

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

read more
Mezoterapija

Mezoterapija

Metoda beziglene mezoterapije je brz, učinkovit i bezbolan put do potpuno obnovljene kože. Vrlo često se naziva alternativom estetskoj kirurgiji i to potpuno zasluženo.

read more
OXY THERAPY – dermoinfuzija kisika

OXY THERAPY – dermoinfuzija kisika

Oxy Therapy je patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Oxy Therapy je patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće zajedno sa visokokvalitetnim serumima koji sadrže aktive tvari …

read more
Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija

Tretman DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA poboljšava cjelokupan izgled i kvalitetu kože, uklanja vanjski sloj epidermisa i na taj način liječi razna stanja kože, od starenja izazvanog prekomjernim izlaganjem suncu,do akni, ožiljaka, strija i pigmentacijskih mrlja.

read more