Izjava o privatnosti i kolačići

Izjava o privatnosti

Kalos beauty studio (dalje u tekstu: studio) obvezuje se da će za svakog Ispitanika koji koristi web usluge i rješenja studija pružiti odgovarajuću razinu povjerljivosti, dostupnosti i integriteta osobnih podataka.

Prikupljene osobne podatke i daljnja obrada istih bit će izvršena uz odgovarajuće fizičke i logičke mjere osiguranja. Osobni podaci prikupljeni i korišteni uz prethodnu privolu, bit će obrađivani sve dok Ispitanik ne obavijesti studio na nedovosmislen i jasan način da privolu povlači.

Svi prikupljeni osobni podaci neće se proslijeđivati trećim zemljama izvan Europske unije.

Svaki pristup osobnim podacima odobren je od strane studija i dostupan je samo ovlaštenim osobama. Na pohranjenim osobnim podacima neće biti provođena automatizirana obrada ili profiliranje.

U slučaju dodatnih pitanja vezanih uz kontrolu i obradu osobnih podataka možete poslati e-mail na sljedeću adresu: info@kalos-beauty.com

U slučaju bilo kakvih nepravilnosti vezano za postupak obrade i kontrole osobnih podataka od strane Kalos beauty studija možete kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka:

Trgo – servis Nemčić d.o.o. za trgovinu, servis, uvoz-izvoz
OIB: 15570752080
Sjedište: Rozganska 22, Dubravica 10293, Hrvatska
Poslovnica: Kalos beauty studio, Maršala Tita 5, Zaprešić 10290
Telefon: : +385 1 5101 495
Email: info@kalos-beauty.com

 

Kolačići

Naše web stranice koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj web  stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki web strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana se koristimo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše web stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem web pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše web stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše web stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.