Piling tijela – Body peel

 Piling je tretman uklanjanja slojeva kože, pri čemu se koriste kemijske tvari ili krute šestice koje imaju lagano abrazivno dijelovanje na koži. Svrha je pilinga:

  • pomlađivanje kože
  • smanjivanje pigmentacije
  • odčepljivanje pora
  • smanjivanje pora
  • ublažavanje bora i ožiljaka

Važan je i nephodan kao sastavni dio osnovne njege kože, kako lica tako i tijela. Piling tijela dovoljno je napraviti jednom tjedno. Svaki tretman za tijelo poželjno je započeti sa pilingom, na taj način svaki preparat ima bolji učinak, tako da preporučamo da u svoje kozmetičke tretmane uključite piling tijela.

Piling za kožu tijela sadrži čestice koje su grublje od onih za lice i samim time zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu , a istovremeni efekt masaže stimulira mikrocirkulaciju krvnih žila, limfe, koža djeluje pomlađeno, glatka je i sjajna.

U anticelulitnim tretmanima zbog svoje “gruboće” potiče stvaranje novih zdravih stanica koje će onda biti u mogućnosti sve ostale anticelulitne preparate aktivnije apsorbirati.

Osim u anticelulitnim tretmanima, piling tijela je iznimno važan i ako imate problema sa zadržavanjem tekućine u organizmu, uraslim dlakama nakon depilacije, kao i u pripremi kože za izlazak na ljetno sunce.