HYDRA PEELING – tretman potpunog obnavljanja kože

 

 Hydra Peeling novi je Guinot tretman koji nadilazi običan peeling lica i svojim mogućnostima u obnavljanju kože ide u korak s tretmanima dostupnim u estetskoj medicini, ali bez boli, neugode i neželjenih popratnih pojava. Samo 45 minuta tretmana dovoljno je za obnovljenu kožu novog mladenačkog sjaja, smanjenje bora i linija, uklanjanje smeđih mrlja i svjetliju kožu 

REZULTATI 

 Nekoliko posebno osmišljenih koraka ovog tretmana – dubinska eksfolijacija kože koja posebno utječe na pigmentaciju,  Hydra Neuve masaža, koja stimulira staničnu aktivnost, i Hydra Beaute maska, koja smiruje i štiti kožu te hrani i obnavlja stanične barijere, rezultiraju ujednačenim, svjetlijim i blistavim tenom i mladenačkom kožom lica smanjenih mrlja.   

TAJNE TRETMANA

Hydra Peeling tretman dolazi u dvije varijante koje ovise o ciljevima klijenta i stupnju osjetljivosti kože:

HYDRA PEELING S HYDRA PH –  Tretman za sve tipove kože. Glavni aktivni sastojak kojim djelujemo na kožu je fitinska kiselina. Ona radi dubinsku eksfolijaciju kože, a posebno djeluje i na hiperpigmentacijske mrlje.

HYDRA PEELING S HIDROABRAZIJOM-  Tretman je namijenjen osobama s osjetljivom kožom koje bi preburno reagirale na fitinsku kiselinu. Dubinska eksfolijacija radi se mehanički, korištenjem čestica prirodne celuloze, a ekstrakt papaje dodatno pomaže u uklanjanju tamnih mrlja i postizanju svjetlog, ujednačenog tena.  

 

SAVJET TERAPEUTA

Nakon Hydra Peeling tretmana trebalo bi izbjegavati direktno izlaganje sunčevoj svjetlosti. Zbog toga je ovaj tretman bolje napraviti u zimskim mjesecima, ili voditi brigu o tome da se koristi krema s visokim faktorom zaštite od UV zraka.

Hydra Peeling možete koristiti kao pojedinačne tretmane ukoliko želite da Vam koža trenutačno zablista, ili odaberite set od nekoliko uzastopnih tretmana, prema preporuci terapeuta, kako biste vratili svjetliju, prozračnu kožu lica, uklonili pigmentacijske mrlje i potpuno osvježili kožu.