Depilacija

 

Jedina stvar koje žene imaju previše su dlačice!

 Prvi alat koji djevojke koriste kada počnu brinuti oko svog izgleda je britvica. Kozmetičari je ne preporučaju jer nakon česte uporabe ostavlja dlačice debljima i čvršćima. Osim “sjecanja” dlačice, britvice ljušte i površinski sloj kože, što je abrazivno i agresivno. Mi preporučamo depilaciju voskom ili šećernom pastom.

 U našoj ponudi koristimo DEPILÈVE voskove i proizvode za njegu kože prije i nakon depilacije.

 DEPILÈVE slijedi uvjerenje da profesionalni sistem za depilaciju mora koristiti najbolje kozmetičke proizvode,  a istovremeno osigurati veliki izbor kvalitetnih voskova, koji osiguravaju najbolju njegu kod odstranjivanja dlačica

 DEPILÈVE 3G film voskove koristimo za osjetljivu i tanku kožu , te na područjima sa proširenim kapilarama i popucalim venama. Koriste se za sve vrste dlačica, a posebno su učinkoviti kod odstranjivanja čvrstih i tvrdokornih dlačica.

 Slijedeća grupa voskova koje koristimo su DEPILÈVE voskovi u patroni. Oni pripadaju skupini voskova za hladnu depilaciju. Sastojci su slični onima koji se nalaze u voskovima za depilaciju s trakicama. Biljna smola osigurava ljepljivost, biljna ulja mekoću, a mineralna ulja elastično djelovanje. Patrone se koriste za veća područja tijela kao što su ruke, noge, leđa.

 Za uporne, ali sitne i tanke dlačice koristimo odličan DEPILÈVE Strip vosak.

 

 Znate li prednosti egipatske depilacije šećernom pastom?

 Šećerna pasta je 100 posto prirodna, ne sadrži kemikalije, ne izaziva iritaciju kože, uklanja urasle dlačice, dlačice postaju rjeđe i rastu sporije, uklanja i kraće dlačice, smjesa se lijepi za dlaku, a ne za kožu. Nakon egipatske depilacije šećernom pastom koža je glatka i baršunasta,bez ružnih crvenih točikica, a učestalost depilacije smanjuje se na šest tjedana.
Šećernu pastu koristimo na tankoj koži i osjetljivoj koži pazuha, intimne zone, na koži lica, te za sve one koji žele i najdugotrajniji rezultat već i kod vrlo kratkih dlačica.