AROMATIC FACE – tretman ljepote s eteričnim uljima

 Individualizirani tretman u sebi povezuje mirisne i ljekovite sastojke eteričnih ulja koje terapeut bira prema stanju kože i stanju duha koje želite pobuditi. Kombinacija eteričnih ulja i masažnih tehnika u ovom tretmanu koži vraćaju prozračnost i energiju. 

 

CILJEVI TRETMANA

Jedinstvena masaža lica omogućuje utonuće u čaroliju eteričnih ulja i potpuno opuštanje duha u oblaku eteričnih ulja. Koža tijekom tretmana postaje glatkija, ugodnija na dodir i mladenački blistava. Tretman završava maskom s ekstraktima biljaka koja otkriva sjaj kože

 

KLJUČNI AKTIVNI SASTOJCI

Aktivni sastojci eteričnih ulja koje koža upija tijekom masaže lica umiruju i štite kožu te joj pomažu u obrani od negativnih utjecaja iz okoliša. Maska s biljnim koncentratima koju terapeut prilagođava potrebama svakog klijenta posebno, otkriva blistav i prozračan ten na kraju tretmana. 

 

REZULTATI

Na kraju tretmana terapeut će Vam pokazati vidljive rezultate na koži koja će biti podatna, svjetlija i blistavija. Cijeli ten djeluje zdravije, a lice je odmorno i blistavo. 

 

TAJNE TRETMANA

Pritisci prstiju na lice djeluju relaksirajuće, a umirujući mirisi eteričnih ulja pomažu u potpunom opuštanju. Eterična ulja prodiru u kožu, umiruju je i snaže.

Aromatičnu masku na kraju tretmana terapeut priprema prema Vašoj koži, a odabrani sastojci koncentrata biljaka poznati su po svojem djelovanju na ten i umirivanje kože. 

 

SAVJET TERAPEUTA

Aromatic Face tretman preporuča se osobama s osjetljivom i reaktivnom kožom.

Preporuča se set od barem tri tretmana u razmaku od tjedan dana. Kako bi se održali rezultati i kako bi se struktura kože u potpunosti osnažila i ostala takva, nakon početnog seta tretmana preporuča se odlaziti na tretmane održavanja jednom mjesečno.