AGE SUMMUM – tretman koji briše tragove starenja

 

Age Summum tretman je koji kombinira snažne anti-age sastojke u visokim koncentracijama kroz korake koji uključuju eksfolijaciju, regenerativne serume, anti-age masažu i anti-age masku. Rezultat su zaglađene bore i linije, čvrsta koža i blistav ten.
Age Summum tretman alternativa je estetskim operacijama i tretira znakove starenja: bore i linije, gubitak čvrstoće kože, nedostatak sjaja i prozračnosti. U manje od sat vremena lice izgleda nekoliko godina mlađe. Površina kože je pomlađena, bore i linije popunjenje. Tekstura kože se mijenja i lice dobiva mladenački sjaj. 

 

REZULTAT NAKON TRI TRETMANA:

  • prosječno smanjenje bora je 49.4%
  • prosječno povećanje čvrstoće kože je 42.6%
  • prosječno povećanje elastičnosti je 87.7 %

TAJNE TRETMANA

EKSFOLIJACIJSKA KREMA ZA DERMOABRAZIJU – Eliminira mrtve stanice i stimulira proizvodnju novih čime pomlađuje izgled kože.

REGENERIRAJUĆI ANTI-AGE SERUM – Vrhunski koncentrat koji se sastoji od 56 aktivnih sastojaka Cellular Life kompleksa i vitamina C, koji jako potiču regeneraciju stanica.

AGE SUMMUM MASAŽA LICA – Anti-age masaža lica koja aktivnim sastojcima iz hijaluronske kiseline i DNK obogaćenog seruma pomaže ući duboko u kožu. Nakon ove masaže koža je mekana, a konture lica pomlađene.

AGE SUMMUM MASKA ZA LICE – Jedinstvena anti-age maska obogaćena pro-collagenom koji licu daje mladenački sjaj.

 

SAVJET TERAPEUTA

Age Summum tretman idealan je za žene koje žele vratiti svoj mladenački izgled.

Terapeut će Vam preporučiti jedan Age Summum tretman kojim ćete odmah izbrisati znakove starenja, i tri tretmana u sljedeća tri tjedna koji će omogućiti dugotrajne rezultate.

Kako bi se pospješili i ubrzali učinci tretmana i trajanje rezultata, terapeut će Vam preporučiti i kozmetiku za kućnu upotrebu koja najbolje odgovara Vašoj koži.